Άνδρας

Κομμωτήριο Αρτέμιδα N Angel  Ανδρικό κούρεμα

N Angel Ανδρικές κομμώσεις, ανδρικό κούρεμα

Το κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα Αττικής προσφέρει μια ολοκληρωμένη φροντίδα περιποίησης και μοναδικής αισθητικής υπηρεσίες κομμωτικής σε όλους τους άνδρες που θέλουν να ξεχωρίζουν. Αναλυτικότερα στο κομμωτήριο N Angel έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε το βασικό πακέτο υπηρεσιών για άντρες που περιλαμβάνει λούσιμο, ανδρικό κούρεμα, περιποίηση φαβορίτας, περιποίηση και καλλωπισμό γενειάδας. Ωστόσο έχετε τη δυνατότητα να ακολουθήσετε όλες τις νέες τάσεις της μόδας στις ανδρικές κομμώσεις και να αποκτήσετε ένα νέο και εντυπωσιακό λούκ.

Ανδρική περιποίηση N Angel Αρτέμιδα, ανδρικό κούρεμα

Ο προσωπικός σας σύμβουλος στο κομμωτήριο N Angel να είστε σίγουρος οτι θα σας προτείνει όλα τα νέα ανδρικά κουρέματα που ανταποκρίνονται τόσο στο σχήμα του προσώπου σας όσο και στο μήκος των μαλλιών σας, για να επιλέξετε αυτό που πραγματικά σας ταιριάζει και ανανεώνει την εξωτερική σας εμφάνιση. Είτε λοιπόν θέλετε κλασικό ανδρικό κούρεμα, είτε μοντέρνο ή ακόμα και τολμηρό, στο κομμωτήριο N Angel να είστε σίγουρος ότι όλες οι προτάσεις κουρέματος θα σας συναρπάσουν. Επιπλέον, αν ψάχνετε για τα πιο δημοφιλή κουρέματα της χρονιάς τότε ελάτε στο κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα και να είστε σίγουρος ότι θα βρείτε την πρόταση που πραγματικά θα σας ανανεώσει.

Κομμωτήριο Αρτέμιδα N Angel Ανδρικό κούρεμα Ανδρικές κομμώσεις

Παράλληλα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε πλήθος από προϊόντα περιποίησης, ειδικά σχεδιασμένα για τον σύγχρονο άντρα όπως Gel για δυνατό κράτημα ή wet look, σαμπουάν και λοσιόν κατά της τριχόπτωσης, τσιχλώδες κερί για πλαστικό look, κρεμώδες κερί για φυσική όψη μάτ. Επίσης υπάρχουν διαθέσιμα προϊόντα για την κάλυψη λευκών και γκρίζων μαλλιών καθώς και προϊόντα ειδικής περιποίησης για τη γενειάδα ή το μούσι σας. Παράλληλα εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα ξηροδερμίας, λιπαρότητας, αραίωση μαλλιών, το μοναδικό σύστημα θεραπείας της επαγγελματικής σειράς που διαθέτει το κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα, είναι εκείνο που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα.

Ολες οι νέες τάσεις της μόδας στο αντρικό κούρεμα

 

Μην χάνετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την εμφάνισή σας, καλέστε μας τώρα και κλέιστε ραντεβού στο κομμωτήριο N Angel τηλ. 2294087210 .