Μανικιούρ

Μανικιούρ & νύχια χεριών (manicure & hand nail art) κομμωτήριο Αρτέμιδα N Angel

Το κομμωτήριο στην Αρτέμιδα N Anglel προσφέρει μοναδικές δημιουργίες μανικιούρ (manicure) και πρωτοποριακή φροντίδα άκρων, για να νιώθετε πάντα όμορφη. Επιλέξτε μέσα από αμέτρητα χρώματα, σχέδια και τύπους νυχιών και αφήστε τα υπόλοιπα σε εμάς.

Μανικιούρ Αρτέμιδα N Angel
Μανικιούρ & Nail Art Αρτέμιδα N Angel

Μόνιμο, Γαλλικό, Ημιμόνιμο, Βαφή νυχιών, Βαφή Γαλλικό, Στράς είναι κάποιες από τις ορολογίες που συναντά κανείς στις συζητήσεις των γυναικών όταν πρόκειται για τα νύχια των χεριών ή των ποδιών τους. Στο κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα Αττικής εξειδικευόμαστε σε αξέχαστες δημιουργίες μανικιούρ που σίγουρα θα τραβήξουν τη προσοχή όλων.

Περιποίηση νυχιών manicure

Σχέδια με χρώματα, σχέδια με γράμματα, σχέδια με τελείες, σχέδια με πολύχρωμες ρίγες, σχέδια λουλουδιών, στράς πολύχρωμα, σχέδια γραμμικά, οριζόντια ή κάθετα με λεπτές γραμμές και πολλές άλλες δημιουργίες μπορείτε να βρείτε στο κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα Αττικής. Ολες οι νέες τάσεις της μόδας και οι μορφές – μοτίβα σχεδίων για ένα επιτυχυμένο λουκ στα άκρα σας βρίσκονται εδώ για να σας συναρπάσουν.

Επιπλέον στο κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα μπορείτε να δοκιμάσετε μια μοναδική μάσκα χεριών όπου θα σας ενθουσιάσει, μοναδική για ταλαιπωρημένα και ξηρά χέρια με ευεργετικά συστατικά. Αποκτήστε λοιπόν όμορφα, λεία, ενυδατωμένα και απαλά χέρια που όλοι θα ζηλέψουν! Διατηρείστε την θηλυκότητα στο maximum μόνο στο κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα Αττικής.

Εσωτερικός χώρος κομμωτηρίου

 

Μην χάνετε χρόνο. Κλείστε τώρα ένα τηλεφωνικό ραντεβού προσωπικής φροντίδας και περιποίησης άκρων στο κομμωτήριο N Angel καλώντας το +30 2294087210 . Συμβουλευτείτε επίσης τον χάρτη και τις ώρες λειτουργίας του κομμωτηρίου ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβασή σας.

Μανικιούρ N Angel Αρτέμιδα Αττικής