Πεντικιούρ

Πεντικιούρ περιποίηση άκρων (Pedicure) στην Αρτέμιδα Αττικής Γαλλικό, ημιμόνιμο, μόνιμο, στρας και πολλά άλλα.

Πεντικιούρ Αρτέμιδα N Angel Νύχια πόδια Γαλλικό

Το κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα Αττικής προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιποίησης άκρων πεντικιούρ (Pedicure) για να νιώθετε πάντοτε όμορφη. Εμπιστευθείτε την μεγάλη εμπειρία των συμβούλων ομορφιάς του κομμωτηρίου N Angel και πάρτε την ευκαιρία να χαρίσετε στον εαυτό σας και ιδιαίτερα στην εμφάνιση των νυχιών των ποδιών σας , μια μοναδική όψη.

πεντικιούρ n Angel Penticure Αρτεμιδα

Ακολουθούμε όλες τις νέες τάσεις της μόδας και μπορείτε να επιλέξετε όλα τα μοντέρνα και πρωτότυπα σχέδια, έτσι ώστε κάθε νύχι του ποδιού σας να δείχνει μοναδικό έως την τελευταία λεπτομέρεια. Επιπλέον έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε διάφορους τύπους πεντικιούρ (Pedicure) όπως Γαλλικό, ημιμόνιμο, μόνιμο, στρας και πολλά άλλα αποκτώντας μία ιδιαίτερη εμφάνιση. Εμείς στο κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα Αττικής φροντίζουμε να έχετε μια ξεχωριστή ομορφιά από την κορυφή έως τα νύχια …

Πεντικιούρ penticure Αρτέμιδα Λούτσα N Angel Γαλλικό ημιμόνιμο στράς

Μην χάνετε την ευκαιρία να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κλείσετε ένα μοναδικό ραντεβού ομορφιάς, φροντίδας και περιποίησης άκρων. Συνδυάστε κούρεμα, χτένισμα, βαφή μαλλιών, μανικιούρ και πεντικιούρ σε έναν μοναδικό χώρο με άριστη εξυπηρέτηση και χαμηλές τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε να κλείσετε ένα τηλεφωνικό ραντεβού καλώντας το +30 2294087210 .

Συμβουλευτείτε επίσης τον χάρτη και τις ώρες λειτουργίας του κομμωτηρίου ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβασή σας.

 

 

n angel Αρτέμιδα