Η μοναδική μέθοδος Micro Rings (επέκταση-Extensions) είναι πλέον διαθέσιμη στο κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα!

Εξοικονομήστε τώρα χρήματα καθώς έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε τα μαλλιά σας όσες φορές θέλετε! Ναι σωστά διαβάσατε, έχουμε ξεπεράσει το κλασσικό σύστημα τοποθέτησης Extensions με θερμική κόλληση και τρέσες. Ξεχάστε πλέον τα κλιπς και τις ραφτές προσθήκες  που ταλαιπωρούν τα μαλλιά σας και επιβαρύνουν την τρίχα . Τώρα πλέον έχετε τη δυνατότητα να ωφεληθείτε από τις μικρές πλακέ ενώσεις που είναι αόρατες και άνετες. Το συγκριτικό πλεονέκτημα με τις παλιές μεθόδους εφαρμογής επέκτασης μαλλιών (Hair Extensions) είναι ότι με τα Micro Rings δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε στα μαλλιά σας κανένα είδος κόλλας. Αυτή η μέθοδος  έχει σαν αποτέλεσμα να μην επιβαρύνεται η φυσική τρίχα των μαλλιών σας. H εφαρμογή των Micro Rings είναι γρήγορη, διακριτική και ασφαλής, έχοντας δεχτεί τις περισσότερες θετικές κριτικές τόσο από επαγγελματίες κομμωτές σε παγκόσμιο επίπεδο, όσο και από όλους τους ανθρώπους του θεάματος και ακροάματος. Η επαναστατική μέθοδος των μίκρο-δακτυλίων (Micro Rings) επιπλέον είναι εύκολη και ασφαλής όχι μόνο στην τοποθέτηση αλλά και στην αφαίρεση. Δεν απαιτούνται επώδυνες διαδικασίες ούτε χρήση χημικών ουσιών για την απομάκρυνσή τους. Ένα επίσης ακόμα πλεονέκτημα είναι το γεγονός ότι μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε περιπτώσεις μικρού μήκους μαλλιών με εντυπωσιακό αποτέλεσμα στην εμφάνιση. Εάν λοιπόν μέχρι τώρα θέλατε επέκταση στα μαλλιά σας και είχατε τον φόβο ότι η εφαρμογή των Extensions ίσως επιβαρύνει την ήδη αδύναμη τρίχα των μαλλιών σας, το κομμωτήριο N Angel στην Αρτέμιδα (Λούτσα) είναι δίπλα σας να σας να σας βοηθήσει και να λύσει κάθε σας απορία σχετικά με την εφαρμογή και τοποθέτηση των μικρό-δακτυλίων. Μοιραστείτε μαζί μας τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας για την μέθοδο των Micro Rings, επισκεφτείτε μας να τα δείτε από κοντά και αποκτήστε μια νέα εμφάνιση που τόσο καιρό θέλατε.

Εφαρμογή Microrings από το κομμωτήριο N Angel, δείτε το αποτέλεσμα κατά την εφαρμογή των μικρο δακτυλίων επέκτασης μαλλιών!

Μην ξεχνάτε ότι η  εφαρμογή της επέκτασης  Micro Rings  είναι διαθέσιμη για όλους τους τύπους μαλλιών, όλα τα μήκη, τα σχήματα και τα χρώματα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τη δημιουργία αμέτρητων συνδυασμών εξωτερικής εμφάνισης με τα δικά σας μαλλιά. Κλείστε τώρα ένα τηλεφωνικό ραντεβού ομορφιάς καλώντας στο +302294087210 . Εναλλακτικά έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας του κομμωτηρίου N Angel και σύντομα ο σύμβουλος ομορφιάς θα σας καλέσει για την επιβεβαίωση του ραντεβού. Επίσης μπορείτε να συμβουλευτείτε τον χάρτη πρόσβασης και τις ώρες λειτουργίας του κομμωτηρίου μας έτσι ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβασή σας.

kommotirio artemida